Skip to content

MédiaÉrték – Mérték

2011. 11 7

Ha a Való Világban Jóban Rosszban is Barátok közt, és még egy Nagy Testvér is figyel rád, előre bátran, hisz te is lehetsz Megasztár!  Csak legyen Benned X-Faktor, égjen benned a Szombat Esti Láz, a Fókuszba kerülve légy mindig Aktív, légy vagány, mint Magellán és tehetség már nem is kell, csak légy átlagos, mint bárki más. Harsogják majd neved és a Naplóba bekerülnek a kemény Tények és szólnak majd az Esti Hírek, hogy ma este egy Csillag születik! De a mások által vetett, körmön font, előre szőtt hírnév pihe-puha ágya sem tesz téged kapzsivá, így még ha 40 milliós is a játszma, te vígan mondod: Áll az alku, s másnak is odakiáltod, mert lelked nemes, kezed bő: Legyen Ön is Milliomos!

Reggel kelj frissen, fiatalosan, hisz korai órái a napnak Morning Show néked. Kékfénnyel kutatva Döglött Akták között keresed a Reggelit és a Mokkát, és Gyilkos elmével gondolsz a Menetrend adta nyűglődésekre, hisz tudod előre, dőlnek majd rád Vad Csajok, Kutyákkal Suttogók, Házátalakítók és reklámjai a cégnek. Célpont vagy te mindenki számára, de csak tűrj, tűrj vasakarattal, hisz csak akkor leszel Mélymagyar, ha a vitákban pezsgő Sajtóklubot is bírod Kommentár nélkül, de mikor tiéd a Szólás Szabadsága, Soroló erejével rendezed soraidat és csak hajtod, nyüstölöd, mert csak egy és egyetlen cél hajt: a Csintalan igazság.

Utadat akadályozva a határon Vámos tereli a szavad és finomítja, minden egyes vad, igaz gondolatodat. Kétharmadnyival mögötted a sorban egy balkormányos Bolgár mondja meg mit gondolj, de te csak többségi erőddel hátra intesz: Csókolom, csókolom.

Hazaérsz, s mikor békésen lenyugodnál, Házon kívül vár rád a csomag, megjött az Esti Showder, mit még a frank hitel előtt vártál, de többet kaptál, mint amennyit vágytál, így megnyílik kapud előtt a Showder klub, mely lenyomja mind a gazban nőtt Szulák showt.

De ne! Ne veszítsd hited! Ne! Kapcsold ki a zajládát, szüntesd meg hatalmát! Zárd be zsarnokságát! Gyújts rá egy zsebszalámira, hajítsd el a frizbit, add ki mérged, és kiáltsd ki a világba, hogy EZEK MEGŐRÜLTEK!

Snoj Péter jr.

Reklámok
No comments yet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: