Skip to content

Bővül a prémium tartalom a szlovák fizetőfal mögött

2012. 10 9

A szlovákiai Piano Media, az internetes fizetőfal kizárólagos szolgáltatója eddigi tizenegy partnere mellé újabb négy médiummal kötött szerződést. A szolgáltató célja, hogy előfizetőik egyre több tartalomhoz férjenek hozzá, valamint hogy az egyre bővülő tartalom új előfizetőket vonzzon.

A négy új partnernek köszönhetően újabb exkluzív tartalmak, újságcikkek, televíziós műsorok, sajtófotó galériák és új, hirdetésmentes weboldalak is bekerültek a fizetőfal mögé. A Piano Media szerint a bővülő tartalomszolgáltatás újabb fogyasztói csoportokat hozhat előfizetői körükbe. A szolgáltató cég partnereit azzal biztatta még februárban, a legutóbbi bővítésnél, hogy „remek visszajelzés a kétmillióval több szlovákiai internetfelhasználó, valamint elégedett a befektetések megtérülésével is”. A Piano Media állításait semmilyen bevételi vagy előfizetői statisztikával nem tudta igazolni.

A négy új partner tartalmai csak Szlovákiában kerülnek az előfizetésbe, Lengyelországban és Szlovéniában nem, bár ettől az évtől kezdve mindkét országban a Piano Media üzemelteti az internetes fizetőfalat.

A cég nem csupán a tartalmak bővítésével kíván több előfizetőt szerezni, de egyre több európai országban, és akár a tengeren túl is terjeszkedne.

Forrás: EJC / Journalism.co.uk

 

Forrás

Reklámok
No comments yet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: