Skip to content

Jelentősen nő a brit lapok online látogatottsága

2013. 03 7

standard

A London Evening Standard közel 43 százalékkal növelte online forgalmát januárban a brit Példányszám Ellenőrző Hivatal (Audit Bureau of Circulations, röviden: ABC) legfrissebb adatai szerint.  A több felületet érintő havi beszámoló 45 százalékos emelkedést mutatott az említett weboldal napi átlagos egyéni felhasználóinak számában is.
Az Evening Standard közel százötvenezres decemberi online forgalma így januárban meghaladta a kétszázezret, míg a lap átlagos havi online látogatószáma 3,3 millióról 4,7 millióra nőtt.

Az ugyanazon tulajdonosi körbe tartozó The Independent könyvelhette el a második legnagyobb napi látogatószám-növekedést a maga 25 százalékával, így a lap online felületének átlagos napi felhasználószáma meghaladta az egymilliót.

Az ABC legutóbbi felméréséből kiderült, hogy a példányszám-ellenőrzésben résztvevő összes brit újság weboldalán egyaránt növekedett az átlagos napi felhasználók, valamint a teljes havi látogatók száma is. A The Sun honlapja 24,7 százalékkal, a The Guardian oldala pedig 13,6 százalékkal növelte havi átlagos olvasószámát.

Forrás: EJC/Journalism.co.uk

Reklámok
No comments yet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: