Skip to content

Nyolc új taggal bővült a Főszerkesztők Fóruma

2013. 03 13

Milyen közös célja lehet egy időjárással, egy emberi jogokkal foglalkozó lap, egy programajánló és a borbarát oldal munkatársainak? Egy játékszabály tartja össze őket. Kötelező érvényűnek tekintik magukra nézve a Főszerkesztők Fórumának etikai kódexét.

A mai napon ismét nyolc taggal bővült a Főszerkesztők Fórumának tagjainak száma, akik a csatlakozókkal együtt immár negyvenen vannak. Az új tagok: Lambert Gábor -Figyelő, Szente-Varga Bálint -Időkép, Kertész Anna -Humana Magazin, Bellai László -Emasa, Kádár-Csoboth Judit -Fidelio, Bogdándy Soma -Vecsés Hírek, Németh Richárd -Borászportál és Kovács Noémi -Sikeradó. ( A tagok teljes listája megtekinthető ITT. )

A Főszerkesztők Fórumának megalakulása 2012 elején.

A Főszerkesztők Fórumának megalakulása 2012 elején.

Az FF minden főszerkesztő, hírigazgató, felelős szerkesztő számára nyitott, aki magára és szerkesztőségére nézve kötelező érvényűnek ismeri el a szervezet etikai kódexében foglaltakat és ezt közli is közönségével –hívja fel a figyelmünket ma közzétett cikkében Weyer Balázs, a Főszerkesztők Fórumának elnöke.

A nagy számú új belépő arra enged következtetni, hogy a magyar újságírás megérett rá, hogy olyan közös irányelvek mellett tegyék le a voksukat, amelyek jó irányba viszik el a magyar sajtót.

Reklámok
No comments yet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: