Skip to content

A Vevo újraindítja az internetes és a mobilos felületét

2013. 11 21

vevo

Elismervén azt a tényt, hogy a technikai vívmányok gyorsabban változnak, mint a zene műfajok, a Vevo múlt hét pénteken újraindította webes és mobiltelefonos felületét. A cég két újabb csatornát is létrehozott a Vevo TV szolgáltatáshoz.

A Vevo a netes és telefonos alkalmazásait a tisztább, gyorsabb és átláthatóbb végeredmény érdekében egy teljesen új technológiával újította meg. Jonathan Carson, a cég pénzügyi igazgatója szerint a változások kifejezik a fogyasztók új dolgok iránti kielégíthetetlen vágyát.

„A főoldalon lévő folyamatosan frissülő videófelület megmutatja, hogy a percenként új tartalommal jelentkező szolgáltatás mennyire fontos a popkultúrában”

A hirdetők miatt Carson hozzátette: „Termékeik a feljavított és korszerűsített hirdetési és bemutatói ajánlatok miatt előnyre tesznek szert.. Ez az a dolog, amivel a marketingesek igazán szeretnek kapcsolatban lenni” – mondta Carson múlt hét pénteken. „Naponta többször is várjuk vissza a nézőket, hogy lássák az újdonságokat és, hogy növekedjen a nézők kötődése és pozitív benyomásai az oldalhoz”.

A Marvel már bejegyezte legújabb filmjét, a Thor: Sötét világot, hogy a Vevo hivatalos újbóli megjelenítője legyen.

Carson szeptemberben csatlakozott a Vevohoz. Korábban a BuzzMetrics nevű közösségi médium vezérigazgatója és társalapítója volt, amit aztán Nielsennek adott el 2007-ben. Szerinte az új közönség megszerzése furfangos, de teljesíthető feladat.

„ A válasz igazából a nappalinkban van” – jegyezte meg. „A telefon, a tablet és az internetre csatlakoztatott televíziókon a különböző tartalmak felét már a Vevo-n keresztül nézik az emberek az Egyesült Államokban, a célunk pedig az, hogy növekedést érjünk el ezen a téren”.

A Vevo nemrég elindult az Apple TV-n is, ami tovább bővíti a fogyasztók műsorválasztékát a nappaliban.

A comScore szerint júliusban a Vevo nézői több mint 1 milliárd videót néztek meg.

Forrás: Mediapost

Reklámok
No comments yet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: